J

1. Úvodní ustanovení

Vaše soukromí je pro nás důležité. Tyto zásady popisují, jak zpracováváme osobní údaje návštěvníků webu vegetarianskajidelna.cz, a to v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (GDPR).

2. Jaké údaje zpracováváme?

Na našem webu zpracováváme následující osobní údaje:

  • E-mailové adresy: pro zasílání týdenních menu a dalších informací na základě Vašeho souhlasu.
  • Technická data: anonymizované údaje o návštěvnosti (např. IP adresa, údaje o zařízení) za účelem analýzy návštěvnosti prostřednictvím nástroje Google Analytics.

3. Účely zpracování osobních údajů

Vaše údaje zpracováváme pouze za těmito účely:

  • Zasílání e-mailů: pro informování o aktuální nabídce jídel.
  • Měření návštěvnosti: za účelem zlepšování webu.

4. Právní základ zpracování

Osobní údaje zpracováváme na základě:

  • Souhlasu: se zpracováním e-mailové adresy pro zasílání menu.
  • Oprávněného zájmu: pro měření návštěvnosti a analýzu výkonu webu.

5. Doba uchování údajů

  • E-mailové adresy uchováváme, dokud neodvoláte svůj souhlas.
  • Anonymizovaná technická data jsou uchovávána dle nastavení služby Google Analytics (obvykle max. 14 měsíců).

6. Vaše práva

Máte právo:

  • Odvolat souhlas se zasíláním e-mailů.
  • Přístup k Vašim osobním údajům.
  • Výmaz osobních údajů, pokud to není v rozporu s právními povinnostmi.
  • Podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Odvolání souhlasu či uplatnění práv můžete provést prostřednictvím e-mailu na: [email@example.com].

7. Cookies

Používáme soubory cookies ke zlepšení funkcionality webu a analýze návštěvnosti. Pokračováním v používání webu s tím souhlasíte.

8. Kontakt

Máte-li jakékoli dotazy, kontaktujte nás na: sambhalavera@seznam.cz

Příběh

Dveře Šambhaly se otevřely poprvé 5.3. 2012 s nadšením prvních majitelů Moniky a Ondry do vegetariánství. Po pěti letech fungování Šambhalu převzala Péťa Havlíčková, Šambhala vzkvétala, avšak její příběh se zase trochu mění. Jmenuji se Věra Koutová a mým snem bylo vždy mít bistro s kavárničkou, kde bude komunita spokojených zákazníků. Celý profesní život jsem strávila v kanceláři a poslední roky už to pro mě bylo hodně ubíjející, navíc neustále se zvyšující byrokracie mě dovedla v podstatě k profesnímu vyhoření a jen čirou shodou náhod se mi do cesty připletla možnost převzít Šambhalu. Tuto příležitost jsem tzv. chytla za pačesy a začal přerod ze zaměstnance do podnikatelky. Na otázku, zda jsem někdy vařila, odpovídám tím, že jsem denně vařila pro rodinu se třemi dětmi a zas tak velký rozdíl už to není. Jen ty hrnce jsou hold trochu větší.

Navíc nás v rodině potkala nesnášenlivost lepku a tak se přede mnou otevřel svět lidí, kteří lepek nemohou a věřte, že jich je opravdu hodně a mají opravdu problém se venku najíst. Postupně jsem zkoušela vařit bezlepkově, experimentuji stále i s bezlepkovým pečením, nemám příliš v lásce bezlepkové směsi plné škrobů a tudíž jsem neustále ve fázi zkoušení a testování nových receptur s různými jednodruhovými bezlepkovými moukami.

Navíc indická vegetariánská strava je pro mě krásným bonusem, protože je sama o sobě v podstatné většině receptur přirozeně bezlepková, takže to byl další důvod, proč jsem do Šambhaly šla.

To je také směr, kam bych chtěla Šambhalu posunout, zachovám vegetariánskou kuchyni a budeme se soustředit více na bezlepek. Ne každé jídlo však jde „vymyslet“ chutně bez lepku, takže budou i klasická jídla.

Nejdůležitější je pro mě kvalita surovin, skvělé koření – používáme indické masaly a pasty a bylinky. Snažíme se vařit co nejvíce čerstvě, co jde připravujeme si sami, děláme si dokonce i svůj sýr panýr, nekupujeme polotovary.

Pokaždé jsem okouzlena tím, že se z hromádek čerstvých surovin, koření a lásky, se kterou jídlo vaříme, stane tak skvělé jídlo, které vykouzlí úsměv na tváři nám i zákazníkům. Vaše pochvala jsem pro nás ohromným hnacím motorem dělat to správně, čistě a čerstvě. Kritiku také neodmítáme, vždyť nás posunuje dál. Je to opravdu kouzlo, které každý den tvoříme.

Proč Šambhala

Vaříme především z kvalitní čerstvé zeleniny a ovoce.

Našim hlavním cílem je ukázat rozmanitost rostlinné stravy a nabízet kvalitní jídla, která chutnají všem lidem bez ohledu na to, zda tuto stravu cíleně vyhledávají či nikoliv. Věřím, že rostlinná strava je zdravým krokem pro naše zdraví, planetu i duši.

Krásný interiér v centru České Lípy.

Jsme dobrá parta, záleží nám na celkové atmosféře jak v kuchyni, tak za pultem. Podporujeme se, inspirujeme se a záleží nám na dobrých vztazích.

Kontakty
Otevírací doba
  • access_time pondělí až pátek
    od 11:00 do 14:00.
Sledujte nás